جگر و گوشت آبدار را این شکلی نخورید!
کد خبر: ۲۴۶۳۸۹
تاریخ انتشار: 2022 May 30    -    ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۲
bato-adv
bato-adv
سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور داریم و بیشتر مبتلایان مربوط به جنوب شرق کشور هستند.

سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور داریم و بیشتر مبتلایان مربوط به جنوب شرق کشور هستند.

 

سید محمد آقامیری در برنامه تلویزیونی صبح بخیر ایران گفت: بیماری تب کریمه کنگو همه ساله در فصل بهار و تابستان همزمان با فعالیت کنه‌ها به اوج می رسد. توصیه می‌شود گوشت تازه‌ای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار می‌شود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود. همچنین افراد از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز کنند.

 

فرارو

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv