طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه
کد خبر: ۲۴۷۹۹۱
تاریخ انتشار: 2022 June 21    -    ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
نشاسته یکی از مواد اصلی برای درست کردن دسر است، اما دسر با نشاسته تنوع زیادی دارد و بسته به اینکه از چه اسانس یا موادی استفاده کنید، طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری خواهد داشت. اگر به دنبال دسر‌های خوشمزه برای جلوه بخشیدن به سفره‌های مهمانی خود هستید.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه«تابناک با تو» - انواع دسر با نشاسته مانند دسر دو رنگ، دسر با نشاسته و گلاب، دسر با نشاسته زعفرانی و ... طرز تهیه بسیار ساده‌ای داشته و برای مهما‌نی‌ها گزینه‌های خوشمزه‌ای هستند. با کمترین مواد در دسترس، انواع دسر با نشاسته را تهیه کنید.

نشاسته یکی از مواد اصلی برای درست کردن دسر است، اما دسر با نشاسته تنوع زیادی دارد و بسته به اینکه از چه اسانس یا موادی استفاده کنید، طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری خواهد داشت. اگر به دنبال دسر‌های خوشمزه برای جلوه بخشیدن به سفره‌های مهمانی خود هستید.


طرز تهیه انواع دسر با نشاسته

۱. دسر با نشاسته و شیر

طعم این دسر خوشمزه تبریزی که پالدا نام دارد، شبیه مسقطی است، اما بافت آن نرم‌تر و شبیه به کرم کاسترد است.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

پالدا، یک دسر خوشمزه و عالی


مواد لازم

آب ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۳ چهارم پیمانه
نشاسته نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال پسته ۱ قاشق سوپ خوری
برگ گل سرخ به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

برای شروع کار، نشاسته را در شیر سرد ریخته و آنقدر هم بزنید تا کاملا حل شود.
۴ پیمانه آب را داخل ظرف مناسبی ریخته، روی حرارت گذاشته تا بجوشد.
حرارت اجاق گاز را ملایم کنید و کم کم محلول نشاسته و شیر را به آب در حال جوش اضافه کنید.

 نکته: تمام مواد را در یک جهت و همزمان با اضافه کردن محلول نشاسته، هم بزنید. توجه کنید که حرارت حتما ملایم باشد و هم زدن را ادامه دهید تا شیر داخل آب جوش، نبرد.

بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، مواد به حالت جوش در می‌آیند. باز هم به هم زدن ادامه داده و در این مرحله شکر را اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و همچنان هم بزنید تا دسر پالدا غلیظ شود.
آخرین مرحله، نوبت اضافه کردن گلاب است و بعد از آن باید شعله گاز را خاموش کنید.
دسر را داخل ظرف‌های مناسب ریخته و اجازه دهید برای یک تا یک ساعت و نیم در دمای اتاق بماند تا خنک شود.
سپس حدود ۳ ساعت داخل یخچال گذاشته تا غلظت کافی پیدا کرده و آماده سرو شود.
از پودر پسته و برگ گل سرخ می‌توانید برای تزئین این دسر خوشمزه استفاده کنید.

۲. دسر با نشاسته بدون شیر

اگر مزاج شما با شیر سازگار نیست، مسقطی می‌تواند جایگزین مناسبی برای دسر‌های شیری باشد؛ این دسر با نشاسته و بدون شیر است.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

مسقطی زعفرانی مغزدار

مواد لازم

آب ۲ پیمانه
نشاسته نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
کره ۲۵ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
خلال بادام به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه:

نشاسته را در یک پیمانه آب سرد حل کنید.
شکر و روغن مایع را در یک پیمانه باقیمانده آب می‌ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد.
زمانی که دسر به قل زدن افتاد، حرارت را کم کرده و صبر می‌کنیم تا با حرارت کم بجوشد؛ در این بین، گاهی آن را با قاشق چوبی هم می‌زنیم.
نیم ساعت بعد، دانه‌های هل را به دسر اضافه کرده و در آخر پخت، زعفران، خلال بادام و خلال پسته را می‌ریزیم.
سپس ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، گلاب را اضافه می‌کنیم.
مسقطی خوشمزه را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا در دمای محیط، کاملا سرد شود.


۳. دسر با نشاسته و پودر کاکائو

همان‌طور که خواهید دید، مراحل تهیه این دسر خوشمزه، بسیار آسان است، اما برای دست یافتن بافت مناسب، زمان نسبتا زیادی می‌خواهد؛ بنابراین یک روز قبل از سرو آن، باید برای تهیه آن دست به کار شوید.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

پودینگ شکلاتی؛ دسر با نشاسته و پودر کاکائو


مواد لازم

آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۴ پیمانه
نشاسته گندم یا نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱.۵ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه:

آرد و نشاسته را در شیر حل کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
در مرحله بعد، شکر و پودر کاکائو را اضافه کرده و ترکیب را روی حرارت ملایم گذاشته و همچنان هم بزنید تا به جوش آید.
بعد از جوشیدن، ۵ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید و دسر را از روی حرارت بردارید.
در صورت استفاده از قالب، داخل آن کاغذ روغنی انداخته و اگر از ظروف پیرکس استفاده می‌کنید، پیش از ریختن دسر، دیواره‌ها و کف آن را با کمی روغن چرب کنید.
این دسر باید یک شبانه‌روز در یخچال بماند تا کاملا سفت شده و آماده سرو شود.
نوش جان

یکی دیگر از دسر‌هایی که با نشاسته و پودر کاکائو تهیه می‌شود، شکلات صبحانه بوده که بچه‌ها طرفدار سرسخت آن هستند؛ طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو را نیز در ستاره بخوانید.


۴. دسر با نشاسته و ژلاتین

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه با نشاسته و ژلاتین هستید، پیشنهاد می‌کنیم این دسر خوشمزه و زیبای نارگیلی را حتما امتحان کنید.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

دسر با نشاسته و پودر نارگیل


مواد لازم

شیر ۳ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه:

نشاسته ذرت را در ۳ پیمانه شیر حل کرده، آن را روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای داخل آن باقی نماند.
سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا دانه‌های شکر کاملا حل شوند.
پودر ژلاتین را در نصف پیمانه شیر، به روش بن ماری حرارت دهید تا کاملا حل شود. برای این منظور از مایکروفر هم می‌توانید استفاده کنید.
حالا محلول ژلاتین را به مواد دسر اضافه کرده و پس از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
صبر کنید تا دسر کمی خنک شود، سپس خامه و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.
مواد دسر را در قالب مناسبی که کف آن را چرب کرده‌اید ریخته و ۵ تا ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
موقع سرو، روی دسر را با پودر نارگیل آسیاب شده، تزئین کنید.

نکته: به جای شیر می‌توانید از آب استفاده کنید و در صورت تمایل، دو قطره اسانس نارگیل به دسر اضافه کنید.


۵. دسر با نشاسته و گلاب

طرز تهیه این فرنی که با نشاسته درست می‌شود بسیار ساده بوده و در زمان کوتاهی می‌توانید آن را آماده کنید. مقدار موادی که در ادامه می‌آید، برای ۲ نفر کافیست.

مواد لازم

شیر ۲ پیمانه
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گلاب به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

اصول کلی در تهیه این نوع فرنی آن است که به ازای هر لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری نشاسته استفاده شود. سپس شکر را اضافه کنید و مواد دسر را روی حرارت ملایم قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و دسر به غلظت مناسبی بریزد. قبل از خاموش کردن شعله، گلاب را اضافه کنید و پس از آن در صورت تمایل، دسر را در یخچال گذاشته تا سرد شود.


۶. دسر دو رنگ با نشاسته

کرم دو رنگی که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد، یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهاست که می‌تواند بهترین گزینه دسر برای تولد یا مهمانی‌های شما باشد.

دقت کنید که دسر‌های دو رنگ فقط محدود به دسر‌های زعفرانی یا کاکائویی نمی‌شوند و شما با آب انواع میوه‌ها مثل انار، آلبالو، پرتقال و شاه‌توت هم می‌توانید دسر‌های رنگی خوشمزه‌ای درست کنید.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

دسر دو رنگ با نشاسته


مواد لازم

شیر ۲ لیوان
نشاسته ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
وانیل در صورت تمایل به مقدار لازم
کاکائو و زعفران به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

طرز تهیه این دسر کاملا شبیه دسر با نشاسته و گلاب است، با این تفاوت که برای دو رنگ شدن دسر، باید داخل دو ظرف جداگانه، مقداری زعفران دم‌کرده و سس کاکائو بریزید.
محتویات ظرف دسر را به ۳ قسمت تقسیم کنید؛ مقداری از آن را با زعفران و مقداری دیگرا را با کاکائو ترکیب کنید و اجازه دهید مقداری از آن هم سفید باقی بماند.
کف قالب‌های مورد نظر خود را چرب کرده و آن‌ها را ابتدا با مواد رنگی و سپس با باقیمانده دسر سفید نشاسته‌ای پر کنید.
در آخر دسر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته تا به بافت و غلظت مناسب برسد.

نکته: دقت کنید که برای تهیه دسر دو رنگ باید سرعت عمل داشته باشید، چون غلظت این دسر نسبت به مدل قبلی کمی بیشتر است و نشاسته خیلی زود می‌بندد.


۷. دسر با نشاسته زعفرانی

این دسر خوشمزه، یکی از انواع دسر ماه رمضان بوده و گزینه‌ای مناسب و شکیل برای سفره‌های افطار است.

طرز تهیه دسر با نشاسته؛ ۷ دستور عالی و خوشمزه

دسر با نشاسته زعفرانی


مواد لازم

شیر پرچرب ۶ پیمانه
نشاسته گل ۱ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای‌خوری

 

دستور تهیه:

ابتدا نشاسته را در آب سرد ریخته و هم زده تا کاملا حل شود.
در ظرفی دیگر شیر و شکر را مخلوط کرده و به ترکیب نشاسته بیافزایید.
ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بجوشد.
پس از جوشیدن مواد، کره، گلاب و وانیل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد.
حدود یک ساعت زمان می‌برد تا دسر با نشاسته زعفرانی شما، به غلظت فرنی برسد.
در آخرین مرحله باید زعفران را اضافه کنید و دسر را داخل ظرفی مناسب در یخچال بگذارید. (فراموش نکنید که کف ظرف را از قبل، چرب کرده باشید.)
توجه داشته باشید که این دسر هر چقدر بیشتر در یخچال بماند، سفت‌تر خواهد شد.

نکته: برای داشتن دسر قالبی زعفرانی، بهتر است از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید.

 

سخن آخر

همان‌طور که ملاحظه کردید، روال تهیه اکثر انواع دسر با نشاسته، مانند دسر با نشاسته زعفرانی، یا دسر با نشاسته و شیر یا بدون آن و … تقریبا یکسان است، اما در تمام موارد باید دقت کنید که نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی آن از بین برود.

منبع: ستاره

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار