«تابناک با تو» - اگر به دنبال دستور پخت دسری میگشتید که در عین سادگی و راحتی، بسیار خوشمزه هم باشد، پیشنهاد میکنیم کاستارد قهوه را از دست ندهید. شما میتوانید در صورت علاقه، این دسر خوشمزه را به همراه خامه فرم گرفته سرو کنید یا در کنار کیک براونی میل کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در این مطلب ما طرز تهیهی کاستارد قهوه را به شما آموزش میدهیم که میتواند یک گزینهی مناسب برای عصر یک روز گرم و تابستانی یا دورهمیها و مهمانیهای شما باشد.
کاستارد قهوه
اگر طرفدار دسرهایی با طعم قهوه هستید، این دسر مخصوص شما است. ترکیب طعم قهوه و پودر کاستارد و خامه، مزهی این دسر را فوقالعاده کرده است.
مواد لازم
پودر کاستارد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد: ۲ لیوان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
قهوه اسپرسو: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کاستارد قهوه
۱.
برای آماده کردن این دسر راحت و خوشمزه، ابتدا دو لیوان شیر را درون قابلمه میریزیم و شکر را به آرامی به آن اضافه میکنیم.
۲.
در این مرحله، پودر کاستارد، قهوه اسپرسو و خامه را به مخلوط شیر و شکر اضافه میکنیم و به خوبی با همزن دستی مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید تمام این مراحل بدون قرار گرفتن روی حرارت انجام میشود).
۳.
بعد از اینکه مواد آماده شده به خوبی مخلوط شد و ذرات شکر و پودر کاستارد کاملا درون شیر حل شد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا غلظت مواد به اندازهی غلظت فرنی شود.
۴.
در آخر بعد از اینکه دسر جذاب ما آماده شد، آن را درون ظرف سرو میریزیم و کمی که خنک شد، با بیسکویت پودر شده تزئین میکنیم و تمام.
منبع: دیجی کالا مگ