۸ خاصیت گیلاس برای سلامتی که شاید ندانید
کد خبر: ۲۴۹۵۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2022 July 01    -    ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
 فصل گیلاس فرارسیده، اما آیا این میوه برای بدن ما نیز مفید است؟ گیلاس منبع عالی ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم است.

 فصل گیلاس فرارسیده، اما آیا این میوه برای بدن ما نیز مفید است؟ گیلاس منبع عالی ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم است.

 
۸ خاصیت گیلاس برای سلامتی که شاید ندانید

به نقل از Prevention. com، با این وجود، این موارد چه معنایی برای دوز روزانه مصرف گیلاس شما دارد؟ مهم نیست که چه نوع گیلاسی را دوست دارید متخصصان فواید سلامتی گیلاس شیرین و حتی برخی از فواید گیلاس ترش را مورد ارزیابی قرار داده اند.

 

یک فنجان گیلاس بدون هسته منبع قابل توجهی از موارد ذیل است: کالری ۹۷، پروتئین ۲ گرم، کربوهیدرات ۲۵ گرم، فیبر ۳ گرم، قند ۲۰ گرم، منیزیم ۱۷ میلی گرم، پتاسیم ۳۴۲ میلی گرم، ویتامین ث ۱۱ میلی گرم و ویتامین آ ۹۷ IU است.

۱-گیلاس به شما کمک می‌کند بخوابید

اگر به دنبال یک کمک کننده به خواب طبیعی هستید تحقیقات نشان می‌دهند که آب گیلاس ترش یا عصاره آلبالو می‌تواند به شما کمک کند به خواب بروید و بخوابید. این بدان خاطر است که آب گیلاس می‌تواند بر سطح تریپتوفان، سروتونین و ملاتونین شما تاثیر بگذارد هورمون‌هایی که خواب را مدیریت می‌کنند.

۲- گیلاس می‌تواند به مبارزه با التهاب کمک کند

اگر به دنبال یک غذای گیاهی هستید که با التهاب مبارزه کند به دنبال چیزی بیش از یک کاسه پر از گیلاس شیرین نباشید. تحقیقات نشان می‌دهند که خوردن گیلاس شیرین می‌تواند نشانگر‌های زیستی التهابی را در بدن شما کاهش دهد و به پیشگیری از بیماری‌های التهابی مزمن مانند دیابت، آرتریت، سرطان و بیماری قلبی کمک کند. آنتوسیانین‌ها به شدت با سطوح پایین‌تر التهاب مرتبط هستند. گیلاس حاوی پلی فنول‌هایی است که در گیاهان یافت می‌شوند و اثر آنتی اکسیدانی دارد. این موضوع می‌تواند شما را از آسیب محافظت کرده و روند التهابی را کُند نماید.

۳- گیلاس می‌تواند قلب شما را سالم نگه دارد

بیماری قلبی ناشی از سخت شدن پلاک در شریان‌ها است که به عنوان بخشی از فرآیند التهابی شکل می‌گیرد. از آنجایی که گیلاس می‌تواند التهاب را کاهش دهد قادر است روند تشکیل پلاک را کُند کرده و از بیماری قلبی جلوگیری کند. به دلیل آن که گیلاس سرشار از پتاسیم است می‌تواند فشار خون بالا را نیز بهبود بخشد.

به علاوه، گیلاس یکی از مواد غذایی‌ای است که می‌تواند کلسترول شما را کاهش دهد. تحقیقات نشان می‌دهند که مواد غذایی سرشار از آنتوسیانین (یک آنتی اکسیدان قوی موجود در میوه‌های رنگارنگ) باعث افزایش کلسترول خوب یا HDL و کاهش کلسترول بد یا LDL می‌شود.

۴-ممکن است سرطان را دفع کند

مطالعه‌ای تازه نشان داد که عصاره گیلاس تیره می‌تواند برای درمان سلول‌های سرطان سینه در آزمایشگاه استفاده شود و مشخص شده که دارای عوامل مبارزه کننده با سرطان است که می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کنند.

۵- گیلاس می‌تواند به شما در دستیابی به هدف کاهش وزن کمک کند

با ۳ گرم فیبر در هر فنجان (یعنی یک وعده گیلاس)، این میوه منبع جامد فیبر در رژیم غذایی شماست. گیلاس می‌تواند به ویژه برای افرادی که هدف‌شان کاهش وزن است مفید باشد، زیرا غذا‌های پرفیبر مانند میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند به سیر شدن کمک کنند.

علاوه بر این، گیلاس یک ماده غذایی با گلیسمی پایین است بدان معنا که به دلیل محتوای فیبر بالا می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. این ویژگی به طور کلی می‌تواند از اهداف کاهش وزن شما حمایت کند.

۶-گیلاس می‌توان سلامت پوست شما را بهبود بخشد

گیلاس دارای ویتامین ث بسیار زیادی است که برای تولید کلاژنی که پوست شما را می‌سازد لازم می‌باشد. یک وعده گیلاس می‌تواند ۱۰ میلی گرم از این مواد را تامین کند که حدود ۱۱ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین ث است.

۷-گیلاس می‌تواند به بازیابی انرژی و ترمیم بدن پس از تمرین ورزشی کمک کند

زمانی که آسیب عضلانی مرتبط با ورزش را تجربه می‌کنید (مانند پارگی ماهیچه‌ها که به طور طبیعی رخ می‌دهد) گیلاس می‌تواند به شما کمک کند تا به سرعت بهبود یافته و درد را کاهش دهید. تحقیقات نشان می‌دهند گیلاس ترش می‌تواند عملکرد ورزش‌های استقامتی را با افزایش جریان اکسیژن به ماهیچه‌ها افزایش دهد.

۸-گیلاس می‌تواند از سلامت مغز حمایت کند

تحقیقات هم چنین نشان می‌دهد که گیلاس ترش و آب گیلاس ترش حاوی آنتی اکسیدان‌ها و پلی فنول‌ها هستند که می‌توانند اثر محافظتی روی سلول‌های مغز داشته باشند. آنتوسیانین موجود در گیلاس می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و بینایی و هم چنین بهبود حافظه و شناخت در بزرگسالان کمک کند.

گیلاس را باید چگونه مصرف کرد؟

در کل، تفاوت زیادی بین گیلاس تازه و یخ زده وجود ندارد. مراقب گیلاس‌های خشک باشید، زیرا ممکن است قند خون شما را افزایش داده و فیبر کمتری در هر وعده ارائه دهند.

فرارو

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
0
3
ان شاء الله همه بتونند بخورند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار