عاقبت وحشتناک اضافه کردن نمک به غذای پخته
کد خبر: ۲۵۰۵۲۴
تاریخ انتشار: 2022 July 12    -    ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰
bato-adv
bato-adv
پزشکانی از ایالات متحده و سوئیس در مقاله جدید خود توضیح می‌دهند افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه می‌کنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.

 پزشکانی از ایالات متحده و سوئیس در مقاله جدید خود توضیح می‌دهند افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه می‌کنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.

 
عاقبت وحشتناک اضافه کردن نمک به غذای پخته

برای انجام این تحقیق جدید، بیش از ۵۰۰ هزار شرکت‌کننده در بریتانیا پرسشنامه مربوط به عادات غذایی خود را پر کردند. در این پرسشنامه از آن‌ها پرسیده شده بود که آیا پس از پخته شدن غذا، به آن نمک اضافه می‌کنند یا خیر. پزشکان سپس با انجام یک پیگیری مجدد ۹ ساله، ۱۸,۴۷۴ مورد مرگ زودس را مشاهده کردند.

دیجیاتو

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv