در فصل تابستان در شهرهای مختلف ترکیه ازجمله دیاربکر و ازمیر پس از برداشت گوجه فرنگی آنها را در زمینهایی بزرگ خشک میکنند. این محصولات پس از قرارداده شدن زیر نور خورشید و نمک پاشی خشک شده و به کشورهای خارجی صادر میشود.
«تابناک با تو» - در فصل تابستان در شهرهای مختلف ترکیه ازجمله دیاربکر و ازمیر پس از برداشت گوجه فرنگی آنها را در زمینهایی بزرگ خشک میکنند. این محصولات پس از قرارداده شدن زیر نور خورشید و نمک پاشی خشک شده و به کشورهای خارجی صادر میشود.
فکر میکنی رب خیلی تمیزتر از این تولید میشه ؟ گوجه خشک قراره داخل غذا پخته بشه ، شستشو برای چیزی که قرار پخته بشه وقتی لازم هست که سم و آفت کش استفاده شده باشه.
ناشناس
||
۰۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
ورمیدارین الکی منفی میزنید.یه خورده فکرکنید آیا محصولی به این زیادی نباید بادستگاههای صنعتی خشک بشه؟با کفشی که توالت میرن و لباسهاییکه خدامیدونه چقدرمیکرب و قارچ و باکتری بهشون چسبیده روی جاییکه گوجه های برش خورده خیس قرارمیگیره راه میروند و لباسهاشون با برشهای گوجه تماس داره.آلودگی چرخهای کامیونها هم جای خود.
سلام. گوجه فرنگی خشک شده زیر نور آفتاب Sun-Driedدر بسیاری از کشورها به خصوص آمریکا طرفداران زیادی دارد. زیرا اعتقاد دارند که غنی از ویتامین د است. قیمت یک شیشه از این نوع گوجه ها5-4 برابر رب گوجه فرنگی است.
پاسخ ها
آتیلا
||
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۰
خب باید گرونتر باشه دیگه! 60 70 درصد رب آب هست در حالیکه گوجه خشک فقط پالپ خالصه و برای غذا هم حجم مورد استفاده در مقابل مصرف رب کمتر هست
ما به این گوجه خشک ها قاخ میگیم و تو غذاهای خورشتی و آبگوشت ازش استفاده میکنیم و بخاطر طبیعی بودنش برا سلامتیمون خیلی مفیده البته قدیما بیشتر ازش استفاده میشد