طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی؛ لذیذ و فوری
کد خبر: ۲۷۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 February 16    -    ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
این پلو خوشمزه در اصل با ماهی قباد تهیه می شود بدین صورت که ماهی قباد را نمک پاشی کرده و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهند و تا آب از دست بدهد و از آن جایی که شاید ماهی قباد را همه دوست نداشته باشند می توانید این پلو مخلوط را با هر ماهی که دوستدارید مانند ماهی شیر، حلوا، سنگسر و بهترین و سریع ترین روش از تن ماهی استفاده کنید.

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی؛ لذیذ و فوری

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی؛ لذیذ و فوری«تابناک با تو» - امگشت پلو با تن ماهی یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده است و شما می‌توانید این غذای خوزستانی را با تن ماهی تهیه کنید.

این پلو خوشمزه در اصل با ماهی قباد تهیه می شود بدین صورت که ماهی قباد را نمک پاشی کرده و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهند و تا آب از دست بدهد و از آن جایی که شاید ماهی قباد را همه دوست نداشته باشند می توانید این پلو مخلوط را با هر ماهی که دوستدارید مانند ماهی شیر، حلوا، سنگسر و بهترین و سریع ترین روش از تن ماهی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه امگشت پلو با تن ماهی

برنج ۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

تن ماهی ۱ قوطی

شوید و گشنیز خرد شده ۱ پیمانه

کشمش ۱/۲ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی خیلی خوشمزه و فوری

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا باید تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه با آب بگذارید تا پخته شود، حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث می شود میکروب های کشنده داخل کنسرو از بین برود. گشنیز و شوید را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک شدن با به صورت ریز پلویی خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود سپس سیر را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و در ادامه تن ماهی را باز کنید و به همراه پیاز و ادویه ها و کمی نمک تفت دهید تا بوی ماهی گرفته شود، شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید در این مرحله استفاده کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید سبزی های ریز شده را به مواد اضافه دهید تا رنگ خامی آن ها گرفته شود و در انتها باید کشمش ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کشمش ها پف کنند و بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

پخت برنج

برنج را از چند ساعت قبل تمیز کنید و با کمی نمک و آب خیس کنید و سپس روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه قرار دهید و بعد یک لایه برنج ریخته و یک لایه از مواد تن ماهی و همین طور ادامه دهید تا برنج و تن ماهی تمام شود و بعد امگشت پلو با تن ماهی را برای ۴۰ دقیقه دم کنید و به همراه ترشی میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت امگشت پلو با تن ماهی خوشمزه

می توانید سیر را حذف کنید و از کمی پودر سیر استفاده کنید.

بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.

می توانید از کمی فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

منبع: خبرفوری

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۷
0
1
تنها غذایی که کشمش توش خوشمزه میشه ابدوغ خیار (غذای تابستانی) هست
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv