«تابناک با تو» - همیشه تصویر ذهنی ما از پخت سمنو، گذاشتن دیگ و هم زدن آن به مدت دو یا سه روز است. اما اینبار قصد داریم روشی را آموزش دهیم تا زیر یک ساعت سمنو بپزید.
سمنو یکی از دسرهای جذاب ایرانی و از ارکان مهم سفره هفت سین است. اگر فرصت کافی برای خرید سمنو ندارید چرا خودتان در منزل آن را تهیه نمینمایید؟ در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد تا در زمانی در حدود یک ساعت سمنو بپزید.
طرز تهیه سمنو فوری در خانه
مواد لازم در طرز تهیه سمنو فوری
آرد جوانه گندم (یا برنج)
۱ قاشق سوپخوری
آرد گندم سبوس دار نصف پیمانه
شیره انگور نصف پیمانه
دارچین ۱ قاشق چایخوری
فندق، بادام، گردو، پسته به دلخواه برای تزیین
مراحل طرز تهیه سمنو آسان
* آرد و آرد جوانه گندم را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود
* سپس آرد بو داده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
* در مرحله بعدی ۳ پیمانه آب سرد به آردها اضافه کرده و هم بزنید؛ (اگر آرد گلوله شد، مواد را از صافی رد کنید.)
* حالا مواد را روی حرارت گذاشته و حدود ۱۵ – ۲۰ دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شده و حالت فرنی بگیرد.
* سپس دارچین را نیز به مواد سمنوی فوری اضافه کرده و هم بزنید.
* در آخر شیره انگور را متناسب با ذائقه خود اضافه کنید. (ممکن این میزان برای شما زیاد یا کم باشد!)
* ۵ دقیقه آخر پخت، مغز بادام و فندق را هم اضافه کرده و هم بزنید کمی که مزه دار شد، از روی حرارت بردارید.
* سمنوها را به صورت داغ، در ظرف سرو بکشید و پس از اینکه کمی از دما افتاد، روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید.
نوش جان...
منبع: ستاره