طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۱۰۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 September 15    -    ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پیتزا چرخی فینگر فود از غذاهای خوشمزه است که دستور تهیه ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. همان طور که از نام این غذا پیداست در واقع غذایی است که به راحتی با انگشت قابل خوردن است. چیکن فینگر، فیش فینگر، فینگر فود سیب زمینی و… از جمله فینگر فودهای خوشمزه هستند.

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

طرز تهیه پیتزا چرخی

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزهبه گزارش «تابناک با تو»؛ پیتزا چرخی فینگر فود از غذاهای خوشمزه است که دستور تهیه ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. همان طور که از نام این غذا پیداست در واقع غذایی است که به راحتی با انگشت قابل خوردن است. چیکن فینگر، فیش فینگر، فینگر فود سیب زمینی و… از جمله فینگر فودهای خوشمزه هستند.

مواد لازم برای پیتزا چرخی :
خمیر پیتزا                                           به مقدار لازم
سس مارینارا                                      یک سوم پیمانه
پونه تازه خرد شده                               یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده                                   یک حبه
پنیر موتزارلا                                        یک دوم تا دو سوم پیمانه
سوسیس                                         ۲۴ تا ۳۰ اسلایس
پنیر پارمزان                                        ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری                                      یک دوم پیمانه

طرز تهیه پیتزا چرخی :

دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.

سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.

پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس ها را روی آن قرار دهید.

از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.

به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ های ۳ سانتیمتری برش دهید.

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

درست کردن پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

هر برش از پیتزا چرخی ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.

روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آن‌ها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)

اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.

منبع : bartarinha

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
0
0
چه کسانی از عهده پرداخت قمیت پنیر موزرلا برمی اایند. ما پنیر صبحانه هم دیگر نمی توانیم بخریم!
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv