پای مرغ خواصی بسیار زیاد دارد که باید آن را حتما در رژیم غذایی جای داد؛ پای مرغ بهترین درمان برای پوکی استخوان، بهترین درمان راشیتیسم، بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها، بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش، بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان، بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر، بهترین درمان برای سرما خوردگی و ضعف شدید و بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان به شمار میرود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
جوشانده پای مرغ حاوی چربی زیادیه که میتونه برای بعضی گروههای سنی مشکل ساز باشه ، بهمین خاطر افراد سن بالا و کسانیکه دارای چربی خون بالاهستند بایستی که بعداز پخت کامل (یکساعته پخته میشه)، پاها از ظرف خارج وپس از سردشدن چند سا عت در یخچال قراربگیرد که جوشانده به صورت ژله کف ظرف و چربیها روی آن بالا میاید آنموقع باید چربیها از روی ژله برداشته و سپس روزانه 1تا 2 قاشق از آن ژله مصرف شود.