نقش ویتامین "ث" در کاهش طول مدت بیماری
کد خبر: ۱۴۸۴۸
تاریخ انتشار: 2015 October 17    -    ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ویتامین "ث" در کاهش طول مدت بیماری موثر است.

محمدرضا پارسایی ، درباره اهمیت ویتامین "ث" در بدن انسان گفت: مصرف این ویتامین قبل از بیماری و در طی دوران بیماری برای کاهش طول مدت بیماری بسیار کمک‌کننده است.

وی افزود: مصرف میوه‌جات در فصل پاییز که دارای ویتامین "ث" هستند می‌تواند در پیشگیری از بیماری نیز کمک‌کننده باشد.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: مصرف ویتامین "ث" نقش مهمی در کاهش بیماری عفونی و بسیاری از بیماری‌های غیرعفونی دارد.

وی افزود: مرکبات علاوه بر داشتن ویتامین "ث" دارای ریزمغذی‌های فراوان بوده و فیبرهای موجود در آن می‌تواند در کاهش جذب سموم و پیشگیری از سرطان نیز دخیل باشد.

پارسایی اظهار کرد: توصیه می‌شود میوه‌ها و سبزیجات که حاوی آنتی‌اکسیدان هستند مثل سیر خام، پیاز، مرکبات و انواع سبزیجات در فصل سرما و زمستان بیشتر مصرف شود.

ایسنا
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv