طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر
کد خبر: ۲۵۹۷۸۷
تاریخ انتشار: 2022 October 18    -    ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
مطمئنا همه‌ی شما در سفری که به شمال و گیلان داشتید، زیتون پرورده را امتحان کرده‌اید. زیتون پرورده یک چاشنی و پیش‌غذای جذاب گیلانی است که طعمی بی‌نظیر دارد و خوردن آن در کنار غذا، طعم غذایتان را لذیذتر خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری قصد داریم طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی را به شما آموزش دهیم که حتما دوست خواهید داشت

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر«تابناک با تو» - مطمئنا همه‌ی شما در سفری که به شمال و گیلان داشتید، زیتون پرورده را امتحان کرده‌اید. زیتون پرورده یک چاشنی و پیش‌غذای جذاب گیلانی است که طعمی بی‌نظیر دارد و خوردن آن در کنار غذا، طعم غذایتان را لذیذتر خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری قصد داریم طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی را به شما آموزش دهیم که حتما دوست خواهید داشت.

زیتون پرورده گیلانی

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

زیتون پرورده یک چاشنی خوشمزه و جذاب گیلانی است که از ترکیب گردو و رب انار و سبزی معطر تهیه می‌شود و در کنار انواع غذاها می‌توان سرو کرد.

مواد لازم

مواد مقدار
زیتون بی‌هسته ۵۰۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سبزی چوچاق و نعناع تازه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
آب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا ملس ۲ قاشق غذاخوری
گلپر یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

۱.
برای آماده کردن یک زیتون پرورده خوشمزه، ابتدا سبزی معطر را که شامل چوچاق و نعناع است را داخل خردکن می‌ریزیم و چند پالس می‌زنیم تا کاملا ریز شود. اگر دسترسی به سبزی تازه نداشتید می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

۲.
در این مرحله، گردوها را نیز همانند سبزی‌ها درون خردکن می‌ریزیم و خرد می‌کنیم. توجه داشته باشید برای تهیه زیتون پرورده نباید گردوها کاملا له شود؛ کمی که خرد شود کافی است.

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

۳.
در این مرحله تمامی مواد را که شامل گردوی خرد شده، سبزی معطر، رب انار، آب انار ترش، سیر له شده و گلپر است را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کاملا باهم مخلوط می‌کنیم. اگر مواد غلیظ بود با اضافه کردن آب انار آن را رقیق می‌کنیم.

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

۴.
در مرحله‌ی آخر، زیتون‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و کاملا مخلوط می‌کنیم. زیتون پرورده جذاب ما آماده است. آن را به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا طعم مواد به خرد هم برود.

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر

منبع: دیجی کالا مگ

 

 

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv