طرز تهیه شیرینی تارت آجیلی؛ ویژه نوروز
کد خبر: ۲۷۳۹۱۶
تاریخ انتشار: 2023 March 14    -    ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
تارت آجیلی یکی از انواع تارت‌هاست که داخل آن با موادی از شیرعسلی و مغزیجاتی مانند بادام، گردو و پسته پر می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه تارت آجیلی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

«تابناک  با تو» شیرینی‌های آجیلی در گروه شیرینی‌های پر طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولا آن‌ها را برای پذیرایی در جشن‌ها و مهمانی‌ها انتخاب می‌کنند. این شیرینی‌ها معمولا از یک لایه خمیر و یک لایه آجیل تشکیل شده‌اند که با نوعی شهد به هم چسبانده می‌شوند. تارت یک شیرینی بین‌المللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانی‌ها و مجالس از آن استفاده می‌شود.

طرز تهیه شیرینی تارت آجیلی؛ ویژه نوروز

تارت آجیلی یکی از انواع تارت‌هاست که داخل آن با موادی از شیرعسلی و مغزیجاتی مانند بادام، گردو و پسته پر می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه تارت آجیلی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه تارت آجیلی

کره: ۱۵۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
پودر بادام: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
مواد لازم برای داخل تارت
شیر عسلی: ۱ پیمانه
خامه صبحانه: یک پیمانه
عسل: نصف پیمانه
مغز (بادام، گردو و...): یک پیمانه

طرز تهیه خمیر تارت آجیلی

۱ ـ برای شروع کار ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل کاسه بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود.

۲ ـ در مرحله بعد پودر قند و پودر بادام را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید؛ سپس آرد شیرینی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با دور کم همزن برقی بزنید تا خمیری یکدست شکل بگیرد؛ سپس همزن را کنار بگذارید و دو دقیقه دیگر خمیر را با دست ورز بدهید.

۳ ـ کف قالب‌های کوچک مینی تارت را چرب کنید؛ سپس یک گلوله کوچک از خمیر بردارید و داخل قالب بگذارید و با دست فشار بدهید تا خمیر کاملا به دیواره و کف قالب بچسبد و وسطش خالی باشد. حتما با چنگال چند سوراخ ریز روی خمیر ایجاد کنید.

طرز تهیه مواد داخل تارت

۱ ـ ابتدا شیر عسلی را همراه با خامه صبحانه و عسل داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند؛ سپس مغز دلخواهتان را به ماهی تابه اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا به غلظت برسد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

۲ ـ حالا از موادی که آماده کرده‌اید، داخل قالب تارت بریزید و وسط خمیر را کاملا با مواد پر کنید. قالب‌های تارت را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه تارت‌ها را از فر خارج کردید، اجازه بدهید کاملا خنک شود؛ سپس شیرینی را از قالب تارت جدا کنید، نوش جان.

فرارو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار