تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی
کد خبر: ۲۸۴۶۶۷
تاریخ انتشار: 2023 July 09    -    ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
معمار تاکوما هاشیموتو از شرکت o o c بازسازی یک واحد مسکونی خصوصی در آواجی ژاپن و تبدیل آن به رستوران و بوتیک را بر عهده گرفته است. بررسی سایت مورد نظر، مجموعه ای از تغییرات متنوع شامل تعمیر خانه قدیمی ژاپنی و همچنین تنوع جالبی از مواد مورد استفاده در ساختار آن را نشان می دهد.

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)«تابناک با تو» - معمار تاکوما هاشیموتو از شرکت o o c بازسازی یک واحد مسکونی خصوصی در آواجی ژاپن و تبدیل آن به رستوران و بوتیک را بر عهده گرفته است.

بررسی سایت مورد نظر، مجموعه ای از تغییرات متنوع شامل تعمیر خانه قدیمی ژاپنی و همچنین تنوع جالبی از مواد مورد استفاده در ساختار آن را نشان می دهد.

طراحی «اینایا» با ترکیب مصالح غیر معمول، تکه‌ های عناصر معماری اولیه را به عنوان نمادی از زندگی قبلی حفظ می‌ کند و ویژگی‌ های جدیدی را ترتیب می‌ دهد که در نوع خود بی نظیر هستند و یک «متریال منحصر به فرد» را ایجاد می ‌کنند.

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تیم طراحی دیوار داخلی قدیمی ترین اتاق غربی خانه را به دلیل دسترسی نامناسب تخریب می کند. علاوه بر این، حذف تدریجی بلوک خاک یک مزرعه وحشی را در معرض دید قرار می‌ دهد که در نهایت تبدیل به بخشی از مفهوم معماری تغییر یافته «اینایا» می‌ شود.

در واقع خاک بدون پوشش رها می شود تا چینش انتزاعی سنگ ها فضایی را برای رشد گیاهان باز کرده و طبیعت را به داخل سازه دعوت کند.

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

تبدیل خانه به رستوران با روش ژاپنی (موبنا)

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار