اختصاصی تابناک باتو؛ شیرینی بادامی در اشکال گوناگونی تهیه میشود. امروز برای شما روش تهیهی یک نوع شیرینی بادامی خوشمزه را آماده کردهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی شیرینی بادامی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: سه پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): یک پیمانه
شکر: 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم یا گلاب: 50 میلی لیتر
نمک: کمی
مواد لازم برای داخل شیرینی:
بادام پودر شده و تفت داده شده: 180 گرم
پودر قند: 50 گرم
گلاب: دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزیین شیرینی:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: دو قاشق غذاخوری
پودر بادام: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و نمک را به آن اضافه میکنیم. کره را به آرد افزوده و شروع به مخلوط کردن میکنیم تا جایی که کره کاملا به خورد آرد برود.
حال نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. پس از اضافه کردن تخم مرغ، مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط میکنیم.
آب ولرم یا گلاب را به همراه وانیل به خمیر افزوده و آن را ورز میدهیم.
خمیر را به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم.
برای تهیهی مواد داخل شیرینی، بادام، گلاب و پودر قند را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
خمیر شیرینی را روی یک سطح آردپاشی شده پهن میکنیم. سپس آن را به شکل یک دایرهی بزرگ (تقریبا به اندازهی یک پیتزای معمولی) برش میدهیم. مرکز دایره را در نظر گرفته و مانند برشهای پیتزا، خمیر را با کمک یک چاقوی تیز، به شکل مثلث، برش میزنیم.
هر برش مثلثی شکل را برداشته، کمی از مواد بادامی را داخل آن قرار میدهیم، سپس خمیر را رول میکنیم.
شیرینیهای بادامی را داخل سینی فر که درون آن کاغذ روغنی پهن کرده و یا آن را آردپاشی کردهایم میچینیم.
تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و با کمک قلمو، روی شیرینیها میمالیم.
در پایان روی تمام شیرینیها پودر بادام میریزیم.
سینی را در فر با دمای 175 درجهی سانتیگراد قرار میدهیم. وقتی روی شیرینیها طلایی رنگ شد، آمادهاند.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat